Wij als organisatoren van de vriendenclub van OVVO hadden al het idee dat er ook voor “gewone leden” en de sponsoren een vorm van sponsoring voor onze vereniging moest komen, maar niet voor een te hoog bedrag.

Om alle mensen die betrokken willen zijn bij O.V.V.O de mogelijkheid te geven onze vereniging te steunen, kunt u meedoen aan de vriendenclub van OVVO met een donatie van € 50,- per seizoen. Meer mag natuurlijk ook! De opzet is dat we op deze manier de vereniging gaan sponsoren met korte, eenmalige projecten. Denk bnijvoorbeeld aan het aankleden van de nieuw te bouwen kantine.

Meermaals wordt door de beheerders van de vriendenclub van OVVO een vergadering belegd met als doel een bestemming te bepalen voor het binnengekomen geld. Het kan dus zo zijn dat er aan meerdere projecten geld wordt besteed. Dit is mede afhankelijk van de door de club aangedragen ideeën. De beheerders van de vriendenclub van OVVO beslissen hierover in overleg met het Dagelijks Bestuur. Het is de bedoeling dat er elk jaar voor een andere activiteit binnen de club wordt gekozen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Danny Bout. (dannybout25@gmail.com)