Moderne sponsoring = samenwerking

OVVO is een vereniging die actief ingezet op “maatschappelijke ontwikkeling”. Sport &  Bewegen is een oplossing voor verschillende maatschappelijke vraagstukken. OVVO pakt de handschoen op.

In samenwerking met Woest Zuid, een sport-BSO (buitenschoolse opvang), samenwerking met het naastgelegen universiteit sportcomplex, maar ook ouderen welzijnsorganisaties wordt een mix van nieuwe activiteiten georganiseerd. In samenwerking met lokale en regionale ondernemers komt dit initiatief tot stand. Samenwerking biedt kansen voor succesvol duurzaam ondernemen.

De ontwikkelingen en vernieuwing van de accommodatie, de samenwerking met de partners voor nieuwe activiteiten en andere – nieuwe- groepen mensen, maken onze club sterker. Daarbij kunnen we hulp gebruiken en bieden we direct kansen vanuit deze samenwerking. Maak gebruik van de ontwikkelingen en het momentum en doe met ons mee…!

Lees nu de hele flyer over sponsoring en neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Flyer sponsoren OVVO