We zijn genomineerd voor de Nuon Club Competitie! Vanuit het hele land hebben we vele inzendingen ontvangen, waaruit de jury er vijftig heeft geselecteerd. Daaronder is ook het bespaaridee van onze vereniging!

Publiek bepaalt winnaars
De strijd barst nu los tussen alle genomineerde sportclubs. Iedereen kan vanaf 27 oktober stemmen via nuon.nl/club. De negen clubs met de meeste stemmen winnen de Nuon Club Competitie 2016. Zorg daarom dat onze sportclub zoveel mogelijk stemmen krijgt!

Dus… Roep je familie, vrienden en collega’s op om op onze vereniging te stemmen. Stemmen kan van donderdag 27 oktober 9:00 uur tót 16 november (oftewel tot en met dinsdag 15 november 23:59 uur).

Winnaars bekend op 17 november
Op 17 november krijgen de winnaars bericht. De negen winnende clubs ontvangen een cheque van maar liefst € 10.000. Het geldbedrag is bestemd voor maatregelen om de energierekening van de club te verlagen, zoals bijvoorbeeld isolatie, dubbel glas, zonnepanelen of een energiezuinige koelkast. Daarnaast krijgen de winnaars een energieadviseur van Nuon op bezoek voor een bespaaradvies op maat.

Stem!
Stem op OVVO via nuon.nl/club zodat we kans maken op € 10.000 voor ons besparingsidee!


Sponsors